Σχετικά με Εμάς

Η Έργον Ανάδρασις είναι μια δυναμική και πολυδιάστατη εταιρεία που δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς: την ελαιουργική, την κατασκευαστική και την ενοικίαση λεωφορείων.

Με έδρα την Ελλάδα, η εταιρεία μας έχει χτίσει ένα ισχυρό όνομα, βασιζόμενη στην εμπειρία, την καινοτομία και τη δέσμευση για ποιότητα.

Οι Υπηρεσιες μας

κατασκευαστικη

Η Ergon Anadrasis αναλαμβάνει δημόσια και ιδιωτικά έργα, προσφέροντας λύσεις που αναβαθμίζουν τον αστικό και αγροτικό χώρο, από αναπλάσεις πλατειών και παιδικών χαρών έως τεχνικά έργα υποδομής.

Ελαιουργειο

Στον τομέα της ελαιουργικής, η Ergon Anadrasis, με τις νέες εγκαταστάσεις της, παράγει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, συνδυάζοντας παραδοσιακές μεθόδους με σύγχρονες τεχνολογίες, για να προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Ενοικιασεις Λεωφορειων

Η Ergon Anadrasis προσφέρει άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις με τουριστικά λεωφορεία για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εξυπηρετώντας εκδρομές, εταιρικές μετακινήσεις και τουριστικά γκρουπ από όλο τον κόσμο.
construction worker, man, people

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Στην Έργον Ανάδρασις, στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα στους τομείς της ελαιουργικής, της κατασκευαστικής και της ενοικίασης λεωφορείων, με σεβασμό στο περιβάλλον, αφοσίωση στην καινοτομία και δέσμευση στην ικανοποίηση των πελατών μας.